Skip to content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  Alles over de Custom Diamond Painting tool 

  Alles over de Custom Diamond Painting tool 

  Heb jij een mooie foto die je graag op een originele manier tastbaar wilt maken? Maak er dan een diamond painting van! Op deze manier wordt de foto nog waardevoller en kan je deze een mooie plek geven in je huis. Op Diamond Painter kon je al langer een eigen foto diamond painting maken, maar bij Hobby Painter hebben we dit nog makkelijker én leuker gemaakt. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

  diamond painting eigen foto

  Ontwerp je eigen foto diamond painting

  Zit de specifieke diamond painting die jij zoekt er niet tussen? Of wil jij die prachtige foto vereeuwigen in een canvas? Dan kan een diamond painting met eigen foto maken. Hierbij upload je een eigen foto op in een speciale tool die Hobby Painter ontwikkelt heeft. Vervolgens wordt er een prachtige diamond painting van gemaakt, geheel gebaseerd op jouw wensen! Op een originele manier ben je zo bezig met een foto van een mooie herinnering, een familiefoto, of misschien wel eentje van je huisdier. Een diamond painting eigen foto is een waar pronkstuk voor in de tuin of woonkamer. 

  Hoe werkt de custom diamond painting tool? 

  Om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft Hobby Painter een programma gemaakt waarmee je in simpele stappen zelf een diamond painting maakt. Het begint met het uploaden van een foto naar keuze, deze kan je vervolgens nog bewerken. De foto nog ietsje scherper maken, of een kleine kleurverandering aanbrengen kan een groot verschil maken in het eindresultaat. Je wilt natuurlijk wel dat je diamond painting eigen foto zo mooi mogelijk wordt. Met de custom diamond painting tool is het voor iedereen makkelijk om dit zelf te doen. Het canvas wordt vervolgens geheel naar jouw voorkeur voor jouw gemaakt, een echte custom diamond painting!   Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.