Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  Track je bestelling

  Track en trace code ontvangen? Vul hem hieronder in.

   


  Track en trace codes zien er vaak zo uit:

  - LX641395936NL
  - LL019533029CN

  Let op: Dit zijn slechts voorbeelden.

  WAAR IS MIJN BESTELLING?

  Wij verzenden vanuit internationale warenhuizen gevestigd in Europa, Azië en Noord-Amerika, afhankelijk van de beschikbaarheid van de diamond painting. De verzendtijd bedraagt normaal gesproken 10-20 dagen. In sommige gevallen kan de verzendtijd iets langer duren, hierin zijn wij afhankelijk van BPost of PostNL. 

  Je kunt je pakketje normaal gesproken 7 dagen na bestelling volgen door het track en trace nummer die je van ons krijgt zodra het pakketje verzonden is hierboven in te vullen. Heb je nog geen track en trace code ontvangen? Wees gerust, in sommige gevallen is het tracking nummer iets later bekend. Je pakketje is in dat geval al wel onderweg naar je huis. Let wel op dat de informatie van de track en trace code slechts als indicatie wordt aangehouden, het kan zijn dat de pakketdienst deze niet volledig up to date heeft.

  WAAROM ZIE IK GEEN NIEUWE INFORMATIE OP DE TRACKING PAGINA?

  Dit is normaal en gebeurt vaker. Wanneer je geen nieuwe informatie ontvangt op de tracking pagina, is het pakketje wel gewoon onderweg. Sommige pakketdiensten houden de status niet altijd up to date maar betekent dus niet dat het pakketje niet onderweg is. Nog even geduld en je kunt aan de slag met je nieuwe diamond painting! 

  Je kunt ook altijd nog even kijken of er al informatie beschikbaar is op de tracking pagina’s van PostNL (voor Nederland) of BPost (voor Belgie). Soms kun je hier al wel meer informatie vinden.

  WELKE PAKKETDIENST GEBRUIKEN JULLIE?

  Op het moment dat het pakketje het land binnenkomt neemt in Nederland PostNL het over en in Belgie neemt BPost het over. We hebben een goede samenwerking met beide partijen en wij mogen gebruik maken van de tracking pagina’s van beide pakketdiensten.

  WANNEER KAN IK CONTACT OPNEMEN?

  Als je het pakketje na 21 dagen nog steeds niet ontvangen hebt kun je contact met ons opnemen. Wij gaan dan contact opnemen met de pakketdienst om te kijken waar het pakketje blijft. Als je pakketje nog binnen deze 21 dagen valt kunnen wij nog geen extra informatie achterhalen. 

  WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

  Elke diamond painting komt met de volgende spullen:

  • Een geprint canvas doek waar jij straks je steentjes op kunt plakken!  
  • Gekleurde diamant steentjes, gescheiden in plastic zakjes en allemaal genummerd.
  • Diamond Painting Pen en een pincetje.
  • Een sorteerdoosje en wax.

   

  WAT ALS IK STEENTJES TEKORT KOM?

  We sturen dan de missende steentjes alsnog naar je op. We hebben hiervoor speciaal de 100% missende steentjes garantie in het leven geroepen. Altijd verzekerd tegen missende steentjes!  

  HOE LANG DUURT HET MAKEN VAN EEN DIAMOND PAINTING?

  Dit hangt af van hoe snel jij bent en hoe groot het canvas is! De kleine pakketjes duren vaak rond de 6-8 uren en de grote diamond paintings duren ongeveer 20 uren om hem af te maken. Maar uiteraard hangt het volledig van jezelf af. Het is in ieder geval heel erg rustgevend!

  Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.