Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  8 Diamond Painting collecties van Hobby Painter 

  8 Diamond Painting collecties van Hobby Painter 

  Wat wordt jouw volgende diamond painting project? Altijd lastig om een nieuwe diamond painting canvas te kiezen. Op Diamond Painter zijn er al veel leuke afbeeldingen te vinden, maar op Hobby Painter zijn het er nog veel meer. Hier zijn ondertussen al meer dan 500 diamond paintings te vinden. 

  Diamond Painting collecties

  Om het jou iets gemakkelijker te maken, heeft Hobby Painter alle diamond paintings verdeeld in verschillende thema’s. Van dieren tot spirituele diamond paintings, je kunt in één overzicht alle canvassen zien die jij interessant vindt! Hieronder een overzicht van de acht verschillende diamond painting collecties. 

  Dieren Diamond Paintings

  Neem een kijkje in de dierentuin van Hobby Painter; je kunt er nu olifant, paard, hond uil, vlinder, koe, pauw, tijger, vogel en dolfijn diamond paintings vinden. Had ik de leeuwen, katten en panda’s al genoemd? Er zijn zelfs diamond painting canvassen met een eenhoorn te koop bij Hobby Painter. Het dierenrijk is natuurlijk nog veel diverser, dus er is nog enorm veel ruimte voor leuke nieuwe dieren diamond paintings! Bekijk de diamond painting dieren collectie. 

  Disney Diamond Paintings 

  In de Disney collectie zijn natuurlijk Donald Duck, Mickey Mouse, Ariel, Aladdin, Winnie the Pooh en andere bekende Disney Figuren te vinden. Daarnaast zijn ook de bekende Disney films zoals Disney Cars, Tarzan, Frozen en de Lion King getransformeerd tot prachtige diamond painting canvassen. Wat missen we nu nog? De iconische duo’s Belle en het Beest en Lilo en Stich! Zij hebben ook hun eigen subcollectie verdient. Ontdek zelf de magische diamond painting Disney collectie. 

  Disney diamond painting

  Natuur Diamond Paintings

  Haal de natuur naar binnen. In plaats van een boeket op tafel kun je nu een mooi bloemstuk aan de muur hangen in vorm van een bloemen diamond painting. Je kunt tropische landschappen in huis halen uit onze diamond painting strand collectie. Daarnaast zul langs bossen, bergen en andere prachtige natuurverschijnselen komen wanneer je rondstruint in onze diamond painting natuur collectie. 

  Bloemen diamond painting

  Kunst Diamond Paintings 

  Voor de artistieke kenners onder ons is dit een hele leuke collectie. Je vindt hier grote kunstenaars zoals Vincent van Gogh, maar ook onbekende kunstzinnige zwart-wit taferelen. Daarnaast is er een uitgebreide diamond paintings Dikke Dames collectie. Deze vrolijke en kleurrijke canvassen zijn een feest om te maken! Uiteindelijk ben je natuurlijk zelf de kunstenaar die een diamond painting meesterwerk maakt. Bewonder de diamond painting kunst collectie. 

  Van Gogh

  Fantasy Diamond Paintings

  Even ontsnappen aan de orde van de dag in een wereld vol fantasie. In een fantasiewereld is niets te gek. Van vliegen op een bezemsteel zoals Harry Potter, tot een pratende kitten in Hello Kitty. Ook de award-winning Amerikaanse serie Game of Thrones weet je geheel mee te slepen in een wonderwereld. Laat jezelf meenemen in de fantasiewereld en ontsnap aan de realiteit in de diamond painting fantasy collectie. 

  Game of thrones diamond painting

  Feestdagen Diamond Paintings

  Als er een feestdag op komst is, is het natuurlijk extra leuk om in dat thema een diamond painting te maken. In deze collectie zijn kerstbomen, Sinterklaas cadeautjes en Halloween pompoenen te vinden. Er is ook een Pasen collectie, maar die is natuurlijk goed verstopt. En wanneer je beeldscherm bijna geheel oranje kleurt, ben je waarschijnlijk in de Koningsdag collectie beland. Kom jij ook op ons feestje? Je bent uitgenodigd voor onze diamond painting feestdagen collectie. 

  Koningsdag diamond painting

  Overig

  Hieronder valt bijvoorbeeld een wereldkaart diamond painting, diamond paintings van Native Americans, sport diamond paintings en canvassen van verschillende voertuigen. Bekijk deze diverse collectie op Hobby Painter. 

  Native American

  Diamond Painting accessoires 

  Om jouw hobby nog leuker en fijner te maken, verkoopt Hobby Painter ook diamond painting accessoires. Hier vind je bijvoorbeeld een kleurrijke diamond painting pen. Deze stevige pen houdt makkelijk vast en de kleurtjes maken het erg vrolijk. In handige opbergdoosje van Hobby Painter kan je jouw diamonds overzichtelijk opruimen. Nooit meer zoeken tussen alle losse plastic zakjes naar het juiste nummertje! Ook kun je kiezen voor diamond painting roller. Deze gebruik je nadat jouw diamond painting helemaal af is om de steentjes goed aan te drukken. De diamond painting toolkit is ook los te koop, als je graag een extra set in huis wilt hebben. Deze wordt ook bij elke diamond painting bestelling geleverd. 

  sorteerdoosje diamond painting steentjes

  Losse Diamond Painting steentjes

  Ben je al een ervaren diamond painter en start je je eigen diamond painting project? Dat wordt nu nog makkelijker, want Hobby Painter verkoopt losse diamond painting steentjes in alle kleuren en vormen. In de diamond painting steentjes collectie zijn alle zakjes met losse diamonds verzameld. Je kunt zelf kiezen of je ronde of vierkante diamond painting steentjes wilt. Deze losse zakjes diamonds zijn ook ideaal om te bestellen wanneer je nét wat steentjes te kort komt. Zou zonde zijn als er lege vakjes overblijven. Weet je precies welk nummer je nodig hebt? Je kunt de zoekbalk gebruiken om een specifiek nummer in te toetsen. 

  losse steentjes diamond painting

  Diamond painting met eigen foto 

  Voor de echte creatievelingen heeft Hobby Painter nog iets leuks: een custom diamond painting tool. Wat is dat precies? Hierin kun je jouw eigen meesterwerk creëren! Bij Diamond Painter kon je natuurlijk ook al langer een diamond painting eigen foto maken, maar Hobby Painter heeft dit concept uitgebreid. In tool van Hobby Painter kun je jouw foto zelf nog bewerken, de afmetingen kiezen en de vorm van de steentjes selecteren. Kortom: je ontwerpt jouw diamond painting geheel naar je eigen stijl. Lees hier meer over in de blog: “Custom Diamond Painting tool”. 

  diamond painting eigen foto

  Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.