Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  Keuze uit meer dan 500 diamond paintings 

  Keuze uit meer dan 500 diamond paintings 

  Momenteel zijn er al meer dan 500 diamond paintings in het assortiment van Hobby Painter. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je gemakkelijk een diamond painting canvas kan vinden die jij mooi vindt. 

  Diamond Painting

  Vind een diamond painting die bij je past 

  Iedereen vindt andere ontwerpen en afbeeldingen mooi op een diamond painting. De een houdt van fantasy plaatjes van Harry Potter en Game of Thrones, terwijl een ander gelukkig wordt van vrolijke lente canvassen van bloemen en natuur. Om het overzichtelijk te maken, zijn de honderden diamond paintings opgedeeld in verschillende categorieën. Je kunt in het menu gemakkelijk selecteren waar jij geïnteresseerd in bent. Ook kun je aanvinken welke levertijd jouw voorkeur heeft. In deze blog vind je een overzicht van alle diamond paintings die Hobby Painter aanbiedt op basis van verschillende thema’s. 

  Het assortiment blijft zich uitbreiden 

  Hobby Painter kijkt naar de trends en update regelmatig het assortiment. Ook wanneer er meer vraag naar een bepaalde soort diamond paintings is, worden hier meer variaties van toegevoegd. Zo is de diamond painting dieren collectie enorm uitgebreid de afgelopen tijd. De laatste aanwinsten zijn de beren en hummingbird diamond paintings. Naast al deze gezellige beestjes worden er ook regelmatig nieuwe canvassen toegevoegd binnen andere thema’s. De kunstcollectie is recent nog verrijkt met Gustav Klimt diamond painting canvassen. Een prachtig meesterwerk om op te hangen in je woonkamer. 

  Custom made Diamond Painting 

  Zit de specifieke diamond painting die jij zoekt er niet tussen? Dan kan je Hobby Painter altijd contacten via Facebook of per mail. En je kunt natuurlijk ook je een diamond painting eigen foto ontwerpen. Op Hobby Painter is een super handige custom diamond painting tool die jou helpt om een diamond painting met eigen foto te ontwerpen. Je kunt zelfs al een voorbeeld zien van hoe jouw meesterwerk er ongeveer uit komt te zien! Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog “Alles over de Custom Diamond Painting tool”. 

   

  Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.