Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  Van Diamond Painter naar Hobby Painter

  Van Diamond Painter naar Hobby Painter

  Hallo daar! Heb je ons gemist? We hebben al een tijdje niets meer laten horen. Dat komt omdat we druk geweest zijn met Hobby Painter. Voor wie hier nog niets van weet, hier een kleine introductie: Hobby Painter is het nieuwe merk dat opgezet is als nieuwe variant op Diamond Painter. Momenteel focust Hobby Painter zich vooral op diamond paintings, maar er komen binnenkort meer leuke nieuwe hobby spullen bij, zoals schilderen op nummer pakketten. Alle ontwikkelingen rondom Hobby Painter van de laatste tijd, lees je in deze blog. 

  Een nieuw, groter hobbyproject 

  Daan en Daantje hebben in 2018 samen Diamond Painter opgericht. Een project dat ontstond uit hun passie voor online ondernemen en de liefde van hun familie voor diamond painten. Diamond Painter was succesvol en het aantal klanten groeide hard. Het team werd uitgebreid van twee naar acht medewerkers en zo was er nóg meer mogelijk. Tijd voor een groter project! Een nieuw merk dat de klant meer kon bieden; Hobby Painter. Hier is de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Ken je Hobby Painter nog niet? Neem gerust een kijkje op de website hobbypainter.nl, er zit veel liefde in dit project.

  Wat is er anders bij Hobby Painter? 

  Met alleen een naamsverandering waren we er nog niet. Er kwam een nieuwe, zelf ontworpen website, een opvallend design voor de stevige verpakkingen en er werd veel content gemaakt. Blogs met diamond painting tips, videos met uitleg over diamond painting en wekelijkse acties in onze Facebook community. En nu zijn we hier! Hobby Painter heeft de beste kwaliteit paintings, een exclusief en uitgebreid aanbod, de leukste klantenservice en de snelste levertijd. Als kers op de taart zijn wij de enigste diamond painting shop met een Hobby Punten spaarsysteem. Daarmee kan je als trouwe Hobby Painter sparen voor korting op jouw volgende bestelling en andere leuke extra’s. 

  Ontdek Hobby Painter zelf! 

  Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Hobby Painter allemaal te bieden heeft? Ontdek het zelf! Iedereen is welkom in onze hechte online community op Facebook: de Hobby Painter Club. Hier worden allerlei leuke tips en tricks en inspirerende paintings gedeeld door mede-Hobby Painters. Om de hele klantervaring mee te maken kun je natuurlijk ook een mooie diamond painting bestellen.Onze alles-in-één diamond paintings pakketten bevatten naast kwaliteitsproducten, ook allemaal leuke extra’s. Zo ontvang je de diamond painting tools twee keer, zo kun je gezellig samen diamond pianten met een vriendin, huisgenoot of familielid. Daarnaast ontvangt iedereen bij de eerste bestelling een gratis sorteerdoosje én een leuk hobbyboekje met alles over diamond painting.

  Hobby Painter team

  Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.