Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  Diamond Painting - Hobby Painter

  Waarom Diamond Painting Pakketten?

  Wist je al dat diamond painting heel veel voordelen heeft en in alle opzichten geweldig is? Nou, dat is het zeker! Diamond painting geeft je een intellectuele, emotionele en gezondheidsboost in tal van opzichten. Hier is hoe:

  1. Als je moeite hebt om je te concentreren, zal het diamond painten je hersenen daarbij helpen en ze er aan laten wennen, omdat je nu zowel je logische als je creatieve vaardigheden zal gaan triggeren. Je zult patronen volgen en tegelijkertijd kunst creëren!

  2. Het leven kan stressvol zijn en daarom hebben mensen de neiging om creatieve uitlaatkleppen voor zichzelf te vinden. Diamond painting is een grote stressverlagende factor en de resultaten brengen een glimlach op je gezicht en stimuleren je gevoel van eigenwaarde.

  3. Het kiezen van een hobby zoals diamond painting helpt jou om contact te maken met andere, vergelijkbare mensen en sterke relaties te ontwikkelen. Je kunt zelfs in staat zijn om een bedrijf te starten of sommige van jouw creaties te verkopen door middel van die interactie.

  4. Dit is een veelzijdige vorm van kunst en je kunt het voelen in plaats van het alleen maar zien! Je kunt letterlijk de aandacht voor detail zien en voelen en het is vrij eenvoudig en leuk als je het onder de knie krijgt!

  Wat is Diamond Painting en hoe werkt het?

  Diamond Painting is een nieuwe hobby die een mix is van borduren en Schilderen op Nummer. Diamond Painting is ontstaan in 2015 en is ontworpen als een gemakkelijker, sneller en therapeutischer alternatief voor borduren.

  Met Diamond Painting breng je kleine "diamanten" van plastic (resin) aan op een DMC-gecodeerd zelfklevend doek (canvas) om zo levendige mozaïekschilderijen te maken.   

  Diamond Painting is super leuk en gemakkelijk te leren, hoe oud je ook bent! Kijk naar de video hieronder van Hobby Painter voor een duidelijke tutorial hoe je aan de slag gaat.  

   

  Diamond Painting kopen bij Hobby Painter!

  Wij willen niks anders dan het beste voor onze "Diamond Painters" en daarom hebben wij Hobby Painter opgericht! Koop hier nu jouw Diamond Painting!

  Hobby Painter is meer dan alleen een webshop. Naast jou zijn er nog heel veel andere Hobby Painters die het gezellig vinden om in contact met elkaar te komen. Want samen sta je sterker dan alleen. 

  Meld je aan bij onze Hobby Painter Club op Facebook en ontdek allerlei leuke tips en tricks, inspirerende paintings en mede-Hobby Painters! Mogen we je al verwelkomen als Hobby Painter Fan? Hopelijk tot snel!  

  Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.